Elitlamms två grundprogram

Här hittar du en kort presentation av Elitlamms två grundprogram. För att läsa mer om varje program så kan du klicka på länkarna vid varje produkt. För att registrera dig klickar du på den gröna registreringsknappen. 

Elitlamm Fritid

Elitlamm Fritid innehåller alla grundläggande funktioner för lamning, vägning, försäljning, inköp, slakt, hälsa och dödsfall. Du har tillgång till djurkort, djurlistor och anteckningsmöjligheter. Stalljournal, Läkemedelsjournal, Elitlamm Puls och annonsering på Marknadsplatsen ingår. Här ingår inte dina djur i det officiella avels- och härstamningsregistret.
Pris 1000kr + moms/år. Läs mer om Elitlamm Fritid.

Elitlamm Avel & Produktion

Elitlamm Avel & Produktion är vårt största program. Dina djur är med i det officiella avels- och härstamningsregistret, där du har tillgång till härstamningsbevis och avelsvärdering. Det är också lämpligt för dig som är med i genbank. Avel & Produktion passar också om du söker ersättning för utrotningshotade djur. Programmet innehåller allt som finns i Elitlamm Fritid plus slaktprognoser, statistik, dräktighetsscanning och foderprogram.

Om du inte behöver ett fårdataprogram - välj AvelMini

Elitlamm AvelMini är ett enklare inrapporteringssystem för att rapportera uppgifter till avels- och härstamningsregistret och till genbank. En eller två gånger per år skriver du in lamning, försäljning, dödsfall/slakt och ev mönstringsuppgifter. AvelMini passar för dig som söker ersättning för utrotningshotade djur. 
Pris 900kr + moms/år. Läs mer om Elitlamm AvelMini.

Cloud: DeploymentDate:2024-07-04 10:58, Version:1.164.0, Build:3067
WebConfig: Version:1.164.0, BatchId:26