Frågor & svar om Elitlamm Puls

1.       Hur börjar jag med Elitlamm Puls? Om du har Elitlamm Fritid eller Elitlamm Avel & Produktion så kan du börja använda Elitlamm Puls i mobilen direkt. Om du inte tidigare har använt Elitlamm så börjar du med att registrera dig för Elitlamm Fritid eller Elitlamm Avel & Produktion på vår hemsida. Sedan har du tillgång till både Elitlamm i datorn och Elitlamm Puls i mobilen.

2.       Hur loggar jag in? Surfa till www.elitlamm.com och logga in med din vanliga elitlammsinloggning.

3.       Vad kostar Elitlamm Puls? Elitlamm Puls är gratis och ingår i Elitlamm Fritid och Elitlamm Avel & Produktion.

4.       Kan jag använda enbart Elitlamm Puls eller behöver jag använda Elitlamm i datorn också? Elitlamm Puls och datorversionen av Elitlamm är två olika program som kommunicerar med varandra och kompletterar varandra.  Mobilen är bäst för snabba "här-och-nu"-registreringar i fårstallet eller på betet. När du vill se mycket uppgifter, göra jämförelser eller titta på statistik är Elitlamm i datorn bättre.

5.       Kan jag använda Elitlamm Puls på surfplatta? Ja, Elitlamm Puls fungerar utmärkt på surfplatta.

6.       Fungerar Elitlamm Puls på alla telefoner? Ja. Det som påverkar hur bra det fungerar är framförallt mobiltäckningen.

7.       Förs uppgifter över från mobilen till Stalljournalen? Uppgifter från Elitlamm Puls förs över till förhandsgranskningen i Stalljournalen på samma sätt som när du använder datorversionen av Elitlamm.

8.       Kan jag använda Elitlamm Puls om jag har Elitlamm AvelMini? Nej
Cloud: DeploymentDate:2024-07-04 10:58, Version:1.164.0, Build:3067
WebConfig: Version:1.164.0, BatchId:26