Vi samarbetar med:

  • Svenska Fåravelsförbundet
  • Gård & Djurhälsan
  • Lammproducenterna
  • Föreningen Svenska Allmogefår
  • Föreningen Gutefåret
  • Gimrarna
  • Vågtillverkare
  • Slakterier

Elitlamm är skapat av Elitlamm AB

Elitlamm är skapat och drivs genom företaget Elitlamm AB. Vi är ett datakonsultföretag med bas i Lönneberga i Småland. Familjeföretaget drivs av Ulf och Britt Andréasson. Vi har en bakgrund som fårägare och samarbetar nära med övriga delar av den svenska fårnäringen. Elitlamm drivs i samarbete med Svenska Fåravelsförbundet.              

Våra visioner

Vår företagsfilosofi bygger på samarbete. Vi tror att genom ett nära och kreativt samarbete med olika människor och organisationer som är engagerade i fårnäringen så kan vi skapa ett ännu bättre program. Vi arbetar bl a tillsammans med Svenska Fåravelsförbundet, Sveriges Lammköttproducenter, rasföreningar, Fårhälsovården, riksdomare och slakterier.

En annan grundtanke är att programmet ska utvecklas i den riktning som dess användare vill. Vi bygger nya funktioner i programmet efter önskemål från enskilda användare, rasföreningar eller riksorganisationer.    Vi vill också samla så mycket fårkunskap och så många funktioner runt får som är möjligt på ett och samma ställe. Målet är att du ska kunna arbeta med allt från rekryteringar av djur, statistik, kontakter med myndigheter och slakt genom Elitlamm. Vi tror på mångfald. Vi vet att fårgårdarna ser väldigt olika ut när det gäller storlek, mål och verksamhet och vi tycker att det är en styrka.

Om du vill diskutera utveckling av programmet, samarbete eller har nya idéer för programmet kan du kontakta Elitlamms kontor på info@elitlamm.comSupport

Kontakta oss via mail för att få support och ställa frågor.   

Mailtips

  1. Skriv ditt namn och ange SE-nummer.
  2. Om det är något som inte fungerar; beskriv vad du vill kunna göra och vad som händer när du försöker.
support@elitlamm.com

Telefon 0174-30150
Telefontider:
Mån och ons: 10.00-12.00
Tis 18.00-19.00

Frågor om din faktura

För frågor om din faktura eller betalning kontaktar du faktura@elitlamm.com  Fakturor skickas alltid via mail. Hittar du inte din faktura så kontrollera din skräppost så fakturan inte hamnat där.

Adress till kansliet

Svenska Fåravelsförbundet
c/o B. Wendelius

Stjärnbacka

733 99 Möklinta

Svenska fåravelsförbundets kansli arbetar med support på Elitlamm och ansvarar för det svenska avels-och härstamningsregistret.


Cloud: DeploymentDate:2024-07-04 10:58, Version:1.164.0, Build:3067
WebConfig: Version:1.164.0, BatchId:26